Associació El Blauet
assocgirona@gmail.com

FES-TE SOCI!

Et brindem l'oportunitat de participar i entrar a formar part de El Blauet! 


Què implica?

- La possibilitat de participar en les diverses activitats que es realitzin a més de les que s'organitzaran especialment pels socis. Anellament científic d'ocells, construcció de caixes niu, seguiment de rapinyaires nocturns, jornades amb amfibis, jornades amb aranyes...

- Els socis rebran un butlletí trimestral en format PDF al correu electrònic, el qual resumirà les activitats realitzades i els resultats obtinguts, de manera que tots els socis puguin entendre el que s'està fent i amb quin objectiu. A més inclourà el programa d'activitats previstes i altres apartats d'interès com ara artícles, curiositats, un resum de les observacions del trimestre a la comarca, etc.

- Els socis podran disposar d'un servei de préstec de material i recursos educatius, divulgatius i científics tals com jocs, llibres, documentals, etc.

Com fer-se soci?

-  Per passar a ser soci proposem una quota anual de 12€ per persona. Quota familiar per 3 membres: 32€ l'any i quota familiar per 4 o 5 membres: 40€ a l'any (tots els membres de la família constaran al llistat de socis).  Aquests diners es destinaran al material necessari per tirar endavant els projectes vigents i futurs.


-Omplir el formulari on-line amb les dades personals i descarregar-se el formulari d'autorització de domiciliació SEPA, omplir-lo amb les dades bancàries (Swift Bic no és necessàri) i retornar-lo escanejat o en mà. En cas de no disposar de compte bancari es proporcionarà el número de compte de l'associació via correu electrònic per poder efectuar l'ingrés des d'una oficina. 


Retornar en mà o enviar a:  assocgirona@gmail.com

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ DE SOCIS  -  ASSOC. EL BLAUET.Esperem la vostra col·laboració!

Aportant 12€ a l'any!

Cap comentari: