Associació El Blauet
assocgirona@gmail.com

diumenge, 11 de maig del 2014

El Blauet i el Consorci del Ter a la 2a Fira Animalista de Salt!

L'organització de la 2a Fira Animalista de Salt ens va convidar a participar-hi i d'entrada no sabíem molt bé si hi encaixaríem, però llavors se'ns va ocórrer que la nostra participació podia ser la de sempre: educar i difondre sobre la fauna autòctona i, en aquest cas, posant especial èmfasi en el risc d'alliberar animals domèstics, que es poden convertir en espècies invasores.

Alba i Helena.

Així doncs, de 10 del matí a 3 del migdia del diumenge dia 11, hem estat al Passeig Ciutat de Girona de Salt, amb l'exposició itinerant sobre espècies autòctones vs. invasores i la conservació dels ambients riparis del Consorci del Ter.

L'exposició al complet.

Cartells específics.

També teniem algun cartell més específic preparat, sempre buscant la conscienciació del públic amb temes com el mal que poden fer (i fan) els gats descontrolats, les cotorres argentines que desplacen a espècies autòctones com el pardal comú, etc.



També hem contat amb la presència de la Nina, que gairebé ja és una representant més d'El Blauet, donant exemple de bona educació i bones maneres. A camp, sempre procurem que sigui respectuosa amb la fauna autòctona, com hauria de fer tothom!



Responsables stand: Helena Rodríguez i Alba Casals.

Amb la col·laboració de:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada